Videó: saját tizenhatosáról lőtt gólt a kapus

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.17. 14:16
null
Santiago Ramírez saját tizenhatosáról szerzett gólt (Fotó: Liga de Expansion MX/Twitter)
Minden bizonnyal nem unatkoztak a szurkolók a mexikói másodosztály feljutásért zajló rájátszásának elődöntőjében, ugyanis a Celaya és az Atlético Morelia találkozója négy gólt és öt kiállítást is hozott, ráadásul a párharcot a vendégek kapusa döntötte el egy egész pályás góllal.

 

A mexikói másodosztály rájátszásának elődöntőjében a Celaya és az Atlético Morelia 1–1-es döntetlenről várta a vasárnapi visszavágót, melyen a vendég Morelia Bryan Mendoza két sárga lapos kiállítása miatt már a 17. percben emberhátrányba került, amit a Celaya Amaury Escoto révén a 30. percben ki is használt.

A második félidőt viszont kiválóan kezdte a Morelia, hiszen José Alonso Flores Ramírez a 46. percben egyenlített, majd a hazaiaktól Roger Hernándezt is kiállították, egyenlő létszámban pedig az 52. percben előnybe kerültek a vendégek.

A Celaya azonban próbált meccsben maradni és a 92. percben kapusa, Guillermo Allison úgy gondolta, jó ötlet előremenni egy szöglethez az egyenlítés reményében, ám erre csúnyán ráfázott, mert a szabadrúgás utáni beadásnál Allison fejesét lehúzta Santiago Ramírez, a Morelia kapusa, aki észlelve, hogy kollégája távol van a kaputól, saját tizenhatosáról vette célba az ellenfél kapuját és lövése át is haladt a gólvonalon, 3–1-re növelve a vendégek előnyét és továbbjuttatva csapatát a feljutásért rendezett rájátszás döntőjébe.



A hosszabbítás utolsó percei is szolgáltattak izgalmakat, hiszen a vendégektől két, a hazaiaktól egy játékost kiállítottak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik