Átigazolás: Ronaldo órákon belül megérkezhet az al-Nasszrhoz – Marca

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.22. 14:58
null
A Marca szerint eldőlt, Cristiano Ronaldo az al-Nasszrban folytatja pályafutását (Forrás: <a href="https://www.marca.com/claro-mx/futbol-internacional/otras-ligas/2022/12/22/63a467f522601d6b3f8b45ab.html">marca.com</a>)
A spanyol sportnapilap, a Marca először november végén írt arról, hogy a Manchester Uniteddel szakító Cristiano Ronaldo a szaúdi al-Nasszrhoz igazolhat. December 5-én már arról írt a lap, hogy az arab klub meg is egyezett a portugál támadó szerződtetéséről, a legújabb hír pedig már arról szól, az ötszörös aranylabdás támadó órákon belül megérkezhet a klubhoz és hivatalosan bejelenthetik a szerződtetését.

 


A Marca csütörtöki cikkében előbb saját, korábbi információi hivatkozva bemutatja Cristiano Ronaldo küszöbön álló átigazolásának előzményeit. A lap szerint már december 5-re eldőlt, hogy a portugál klasszis a kilencszeres szaúdi bajnok al-Nasszrnál folytatja a pályafutását, melynél világrekordot jelentő, 200 millió eurót kereshet.

A Marca kiemeli, kezdetben az érintettek még nem ismerték el a megállapodás tényét, viszont órákon belül hivatalossá válhat az átigazolás, ugyanis Ronaldo csütörtökön a szaúdi fővárosba, Rijádba indult. Az MU-tól néhány hete távozó, a vb-t követően Madridban edző támadó két és fél éves szerződést köthet új klubjával, aminek lejárta után a 2030-as világbajnoki pályázat nagykövete lehet, amelyre Egyiptommal és Görögországgal közösen pályáznak a szaúdiak. A lap hozzáteszi, a legfrissebb értesüléseik szerint Ronaldo a két és fél év alatt kereshet 200 millió eurót, és ez az összeg növekedhet majd, ha elnyerik a vb rendezési jogát és Ronaldóból vb-nagykövet is lesz.

Nemrég az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is arról posztolt, hogy az al-Nasszr rövidesen bejelenti Ronaldo szerződtetését, de ez a kora délutáni órákig még nem történt meg a klub hivatalos felületein.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik