BL: CR az ellenfél öltözőjében adta át a mezeit a ghánai játékosnak

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.11. 17:17
null
Cirstiano Ronaldo az ellenfél öltözőjében két mezt is adott a ghánai Enoch Kofi Adunak (Fotó: AFP)
Aranyos történetet osztott meg a ghanaweb.com-mal az egyszeres ghánai válogatott labdarúgó, Enoch Kofi Adu: 2015-ben, még a Malmö játékosaként a Bajnokok Ligája csoportkörében kétszer is pályára lépett a Real Madrid ellen. A svédországi találkozón nemes gesztust tett felé az (azóta már) ötszörös aranylabdás sztár, Cristiano Ronaldo.

 

A 2015–2016-os Bajnokok Ligája-idényt a Real Madrid nyerte meg, amely a csoportkörben a Paris Saint-Germain, a Sahtar Doneck és a Malmö FF ellen játszott. A svédeket hazai pályán 8–0-ra, idegenben pedig 2–0-ra győzte le. Enoch Kofi Adu a Malmőben rendezett találkozón igazán szép emlékkel gazdagodott, nemes gesztust tett felé az akkor még a „királyi gárdában” játszó Cristiano Ronaldo.

„Amikor az egyik játékos sérülés miatt a földre került, oda tudtam menni Cristiano Ronaldóhoz, és megkérdeztem, a meccs végén odaadja-e a mezét. De a lefújás után eltűnt, sehol nem láttam. Már az öltözőben voltam, amikor egyszer csak belépett, odajött hozzám, és nem egy, hanem két mezt adott” – emlékezett vissza a történtekre Enoch Kofi Adu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik