Aranylabda: ebből balhé lesz, már megvan, kik kapják a díjat?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.02. 17:34
Spanyol sajtóhírek szerint már most tudni, melyik futballista nyeri az Aranylabdát és a FIFA által kiosztott, az év legjobb férfi futballistájának járó díjat.

A spanyol diariogol.com összeesküvés-elméletről ír, a katalánok felé húzó újság internetes oldala állítja, előre el lett döntve, ki nyeri a díjakat 2016-ban, és lesz meglepetés!előre el lett döntve, ki nyeri a díjakat 2016-ban, és lesz meglepetés!

Állítólag ugyanis az Aranylabdát – amelyet tulajdonképpen már mindenki odaítélt Cristiano Ronaldónak – Lionel Messi kapja meg, míg a Real Madrid portugál klasszisának a FIFA díja jut.

Bár jelenleg két elismerésről döntenek, a futballisták továbbra is az Aranylabdát tekintik a legértékesebb díjnak, így ha igaznak bizonyul a pletyka, vélhetően óriási balhé lesz belőle Madridban.

Ez természetesen csak pletyka, melyet könnyen lehet, hogy csak CR hergelése miatt írtak a katalánok. A France Football-szavazás nyertesének személye január kilencedikén derül ki, pontosan akkor, mikor leleplezi győztesét a FIFA is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik