Legia: „Csapás, a Legia elveszíti a mesterlövészét” – Nikolics Angliába igazol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.18. 20:43
null
Több mint valószínű, hogy már csak egy alkalommal ölti magára Nikolics a Legia-mezt (Fotó: fakt.pl)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Legia Warszawa csatára, Nikolics Nemanja minden bizonnyal távozik, így hamarosan pont kerülhet a csatár ügyének végére.

 

Megannyi híresztelés és találgatás látott napvilágot az utóbbi időben, melyek szerint Nikolics Nemanja távozik Varsóból. A találgatásoknak lassan vége – legalábbis lengyel lapinformációk szerint –, ugyanis a 28 éves magyar támadó hamarosan hároméves szerződést köt az angol élvonalban szereplő Hull Cityvel.

Korábban a Nemzeti Sport Online is arról számolt be, hogy az angol klubba tart Nikolics.

„Csapás, a Legia elveszíti a mesterlövészét" – címmel jelent meg egy cikk csütörtökön a fakt.pl oldalon. A lengyelek biztosra veszik, hogy a 2015–2016-os szezon lengyel gólkirálya 3.5 millió font ellenében Angliába igazol. A hírek szerint Nikolics a Dundalk elleni BL-selejtező visszavágóján búcsúzik el a varsói közönségtől.

A Legia elnöke korábban azt mondta, hogy ha mindkét fél számára megfelelő ajánlat érkezik, készek az üzlet megkötésére. A jelek szerint ez megtörtént, angol médiumok már most biztosra veszik Nikolics klubváltását.

A Dundalk elleni odavágót követően Nikolics is elismerte, hogy konkrét, nagyon jó ajánlatot kapott.

A hivatalos bejelentés tehát a jövő hétre várható. A Legia Warszava augusztus 23-án, kedden fogadja az ír Dundalkot. Az első találkozón 2–0-ra nyertek a lengyelek, a magyar támadó 11-esből volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik