Felkészülés: nem bírt angol ellenfelével a Dortmund

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.05. 20:44
A német első osztályú Borussia Dortmund labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott az angol élvonalbeli Sunderlanddel.

Thomas Tuchel, a németek vezetőedzője a Bürki – Schmelzer, Bartra, Papasztathopulosz, Passlack – Sahin, Castro, O. Dembélé – Kagava, Rode, A. Ramos kezdőcsapatot küldte pályára, és a dortmundiak erősségét az is jelzi, hogy a második félidőben többek között olyan sztárok álltak be, mint Pierre-Emerick Aubameyang, a nyáron visszatérő Mario Götze, vagy az újonnan szerződtetett André Schürrle és – friss Eb-győztes – Raphaël Guerreiro.Thomas Tuchel, a németek vezetőedzője a Bürki – Schmelzer, Bartra, Papasztathopulosz, Passlack – Sahin, Castro, O. Dembélé – Kagava, Rode, A. Ramos kezdőcsapatot küldte pályára, és a dortmundiak erősségét az is jelzi, hogy a második félidőben többek között olyan sztárok álltak be, mint Pierre-Emerick Aubameyang, a nyáron visszatérő Mario Götze, vagy az újonnan szerződtetett André Schürrle és – friss Eb-győztes – Raphaël Guerreiro.

A találkozón Nuri Sahin révén a 17. percben szerzett vezetést a Dortmund, ám a 2015–2016-os PL-szezonban az utolsó bennmaradó helyet megcsípő Sunderland az elefántcsontparti Lamine Koné fejesével egalizált a 66. percben, így döntetlennel ért véget az összecsapás.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Borussia Dortmund (német)–Sunderland (angol) 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik