Törökország: Eto’o gyönyörű gólokkal mutatkozott be – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.15. 23:25
A Dzsudzsák Balázs iránt érdeklődő Bursaspor idegenben 1–0-ra kikapott a Trabzonsportól a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójának szombati játéknapján.

A Bursasporral kapcsolatban érdekesség, hogy a házi góllövőlistára a legutóbbi bajnokságban feliratkozó kilenc játékos közül ezúttal csak ketten játszottak: a hét gólt jegyző Josué Pesqueira és az egyszer eredményes Serdar Aziz.

A bursai együttes az előző idényben 69 gólig jutott a török élvonalban, 61 találat szerzője azonban nem lépett pályára az új szezon első meccsén. Van, aki távozott, van, aki sérülés miatt hiányzott. A zöld-fehéreknél egyébként bemutatkozott Isaac Cuenca, a Barcelona korábbi játékosa.

A meccs egyetlen gólja a 67. percben született, amikor Ergan Zengin vette be a vendégek kapuját.

Szenzációs gólokkal és győzelemmel mutatkozott be a török bajnokságban Samuel Eto’o, az Antalyaspor kameruni csatára. A Real Madrid, a Barcelona és az Inter korábbi játékosa előbb egy szép cselsorozat végén helyezett az Istanbul Basaksehir kapujába, majd elemi erővel bombázott a léc alá.

ETO’O GÓLJAI


A címvédő Galatasaray kétgólos hátrányból mentett pontot a Sivasspor otthonában, az isztambuli együttes góljait Burak Yilmaz és Lukas Podolski szerezte. A hazaiak első találatánál Fernando Muslera, a Galata kapusa óriásit hibázott.

TÖRÖKORSZÁG, 1. FORDULÓ
Trabzonspor–Bursaspor 1–0
Basaksehir–Antalyaspor 2–3
Sivasspor–Galatasaray 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik