Franciaország: korábbi fradis csapattársa dicséri Somáliát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 19:11
„Na, de ki is az a Somália?” címmel jelentetett meg cikket a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Toulouse a hivatalos oldalán, ahol több nézőpontból is bemutatják a Ferencvárostól megvásárolt brazil labdarúgót. Magyar és francia szakértők mellett megszólalt Roland Lamah, a középpályás korábbi csapattársa is.

„Az előző szezon korai szakaszában érkeztem a csapathoz, és néhány hét alatt alaposan megismertem Somáliát – mondta Lamah a tfc.info-nak. – A pályán és azon kívül is barátok lettünk. Nagyon keményen dolgozott a mérkőzések során, sohasem adta fel, sokszor a hátára vette a csapatot.”Lamah a tfc.info-nak. – A pályán és azon kívül is barátok lettünk. Nagyon keményen dolgozott a mérkőzések során, sohasem adta fel, sokszor a hátára vette a csapatot.”

„Amikor megismertem, jobbszélső volt, de játszott szélsőhátvédet is, mostanában pedig szűrőt. Az univerzalitása az igazi erőssége, és mivel mind a két lábával jól bánik a labdával, Thomas Doll ezért mindig megbízott benne. Ez az egyszerű futball, amit játszik, igazi sikert hozhat neki a francia bajnokságban.”

„Mivel jókedvű, brazil srác, nem lesz gondja a beilleszkedéssel. Amikor megtudta, hogy érdeklődik iránta a Toulouse átbeszéltük a lehetőségeit, én pedig elmondtam neki, biztos vagyok benne, hogy illik majd ebbe a bajnokságba, ahol kiváló csapatok ellen küzdhet meg. Néhány hét alatt beilleszkedik majd, és mindenkit meggyőz a tudásáról.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik