Lengyelország: Nikolics beindult, két gól az első bajnokiján – videó

Vágólapra másolva!
2015.07.19. 19:52
null
Nikolics Nemanja számára álomszerűen kezdődött a lengyel bajnokság (Fotó: Twitter/Legia Warszawa)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójának vasárnapi játéknapján a Legia Warszawa idegenben 4–1-re legyőzte a Slask Wroclawot. A varsói csapat harmadik és negyedik gólját a magyar válogatott Nikolics Nemanja szerezte, akit a 89. percben lecserélt edzője.

A Videoton korábbi csatára az első lengyel bajnoki mérkőzésén kezdőként lépett pályára. A Legia számára nem indult jól a találkozó, hiszen szűk fél óra elteltével hátrányba került, de Dominik Furman góljával nem sokkal később sikerült egyenlíteni.

A szünet után Tomasz Jodlowiec találatával fordított a varsói csapat, amely a hajrában Nikolics Nemanja jóvoltából eldöntötte a meccset. A magyar válogatott támadó a 71. percben Furman passza után gyönyörűen csavart a jobb felső sarokba, majd a rendes játékidő utolsó másodperceiben egy szép fejessel megadta a kegyelemdöfést a hazaiaknak.

„Nagyon elégedett vagyok Nikolics és (Alekszandar) Prijovic teljesítményével, és (Michal) Zyro és (Michal) Kucharczyk is meggyőzően játszott. Még csak most kezdődött a szezon, de már látni, hogy játékban előreléptünk. Az elvégzett munka meghozza a gyümölcsét, a játékosok egyre jobban megértik egymást a pályán” – mondta a lefújás után Henning Berg, a Legia vezetőedzője.

Az Európa-liga-résztvevő Legia a bajnokság következő fordulójában a Podbeskidzie csapatát fogadja.

NIKOLICS ELSŐ GÓLJA

MÁSODIK GÓLJA

LENGYELORSZÁG, 1. FORDULÓ
Korona Kielce–Jagiellonia 3–2
Slask Wroclaw–Legia Warszawa 1–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik