PSG: a párizsiak érdeklődnek, Besic és Ibra egy csapatban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 09:03
Bosnyák sajtóértesülések szerint Muhamed Besic, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton középpályása felkeltette a Paris Saint-Germain érdeklődését.

A Ferencváros korábbi játékosával kapcsolatban már a tavaly nyári világbajnokság közben is szárnyra kaptak hihetetlennek tűnő sajtóinformációk, míg egy hónappal ezelőtt arról lehetett olvasni, hogy a Manchester City, az Arsenal, a Liverpool, a Bayern München és a Barcelona is szívesen látná soraiban a 22 esztendős futballistát.egy hónappal ezelőtt arról lehetett olvasni, hogy a Manchester City, az Arsenal, a Liverpool, a Bayern München és a Barcelona is szívesen látná soraiban a 22 esztendős futballistát.

A bosnyák médiában felröppent hírek szerint a legújabb érdeklődő a Paris Saint-Germain, melynek tulajdonosa, Nasszer al-Kelaifi állítólag már konkrét lépéseket tett Besic szerződtetésének érdekében, és tízmillió font körüli összeget sem sajnálna érte.

A bosnyák válogatott középpályás első idényében eddig 30 tétmérkőzésen lépett pályára az Evertonban, s bár Roberto Martínez menedzser többször is hízelgő véleményt fogalmazott meg róla, a legutóbbi hét angol bajnoki fordulóban csak 25 perc játéklehetőséget biztosított a számára.

A realitás talaján maradva: a bosnyákok akármennyire is szeretnék, hogy kedvencük Zlatan Ibrahimovic csapatához igazoljon, a klubváltás ezen a nyáron valószínűtlennek tűnik.

Besic szerződése 2019-ben jár le a liverpooli csapatnál, értékét a transfermarkt.de ötmillió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik