Felkészülés: Messi 11-est rontott, Brazília 2-0-ra nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.11. 16:05
null
Ez nem Lionel Messi meccse volt (Fotó: Reuters)
A brazil labdarúgó válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-s győzelmet aratott a nagy rivális Argentína felett.

A Pekingben lejátszott felkészülési mérkőzést az argentinok kezdték jobban, főleg Sergio Agüero veszélyeztetett (már rögtön az első percben ziccerbe került), de Lionel Messiék nem tudtak előnybe kerülni. A sok hiba megbosszulta magát, egy nagy argentin védelmi hibát Diego Tardelli használt ki. (1–0)

Mindkét brazil gólt Diego Tardelli szerezte (Fotó: Reuters)
Mindkét brazil gólt Diego Tardelli szerezte (Fotó: Reuters)

A 41. percben Danilo felrúgta a tizenhatoson belül Ángel Di Maríát, a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Messi állt, de nagyon rosszul végezte el a tizenegyest, Jefferson könnyedén hárított.

A második félidő is a brazilok számára alakult jobban, a 65. percben szögletet harcolt ki a selecao, Oscar sarokrúgását David Luiz csúsztatta tovább, érkezett Tardelli, és kettőre növelte a brazilok előnyét. (2–0)

A 80. percben Messi szabadrúgását Jefferson nagy bravúrral védte, nem sokkal később Di María kísérlete ment kevéssel mellé, majd Neymar rontott nagy ziccerben. A 82. percben lejött a két gólt szerző Tardelli, helyére a másfél év után visszatérő Kaká állt.

Az eredmény már nem változott a hátra lévő időben, – bár Neymar a 93. percben gyönyörű megoldást választott, de Sergio Romero védett – Brazília 2–0-ra nyert.

A TALÁLKOZÓ GÓLJAI ÉS MESSI KIHAGYOTT TIZENEGYESE

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BRAZÍLIA–ARGENTÍNA 2–0 (1–0)
Peking,
91000 néző.
BRAZÍLIA:
Jefferson – Danilo, Miranda, D. Luiz (Gil, 90.), F. Luís – Elias, L. Gustavo – Willian, Oscar, Neymar (Robinho, 96.) – Tardelli (Kaká, 82.). Szövetségi kapitány: Dunga
ARGENTÍNA: Romero – Zabaleta, Demichelis, Fernández, Rojo – Pereyra (Pérez, 76.), Mascherano, Di María – Lamela (Pastore, 61.), Agüero (Higuaín, 61.), Messi. Szövetségi kapitány: Gerardo Martino
G: Tardelli (28., 64.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik