Zseniális találat a milánói rangadón, C. Ronaldo fejes gólja - vasárnapi videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.23. 11:05

ANGLIAANGLIA

A Tottenham 3–2-re győzött idegenben a Southampton ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A Spursben Emmanuel Adebayor szép gólokkal duplázott, ráadásul a vendégsikerhez egy érdekes öngól is hozzájárult.

Southampton–Tottenham 2–3

Az Everton két nagy góllal nyert 2–1-re a Swansea otthonában.

Swansea–Everton 1–2

OLASZORSZÁG

Gólzáporos győzelmet aratott a Roma és a Juventus, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első két helyezettje vasárnap délután a 17. fordulóban.

Roma–Catania 4–0

A mérkőzés Gervinho kihagyott ziccere miatt is emlékezetes marad

Atalanta–Juventus 1–4

Az Internazionale Rodrigo Palacio hajrában szerzett gyönyörű góljával megverte a Milant a városi rangadón, és tovább mélyítette a 13. helyen szerénykedő városi rivális válságát.

Internazionale–Milan 1–0

SPANYOLORSZÁG

A Barcelona kétgólos hátrányba került a Getafe otthonában, ám végül 5–2-re győzött a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában vasárnap. Pedro három gólt jegyzett, de a másik két találatból is kivette a részét.

A Valencia hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Real Madridtól. A vendéglátók kétszer is ki tudtak egyenlíteni a madridiak ellen, de Jesé 82. percben szerzett góljára már nem volt válaszuk.

Valencia–Real Madrid 2–3

HOLLANDIA

A Groningen 5–2-re győzött hazai pályán a NEC ellen a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A negyedik hazai találat egészen parádés volt, Michael de Leeuw sarokkal helyezte a kapuba a labdát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik