PSG: Ibrahimovic elmondta, mit jelent neki Cavani

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 11:00
Zlatan Ibrahimovic, a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) listavezető Paris Saint-Germain támadója elmondta: egyszerűbb dolga van a mérkőzéseken azóta, hogy a csapat nyáron szerződtette Edinson Cavanit.

„Azáltal, hogy Cavani itt van, sokkal könnyebb lett a helyzetem, hiszen kisegítjük egymást. Ha én nem szerzek gólt, akkor szerez ő. Az elmúlt szezonban ilyen munkamegosztásban nem volt részem. Ráadásul (Cavani) jelentős védőmunkát is végez, ami nagyon hasznos a csapatnak, éppen erre volt szükségünk” – idézi az AFP francia hírügynökség a PSG svéd csillagát.

„A csapat erősebb, mint a legutóbbi idényben. A képességek szintjén felvesszük a versenyt a legnagyobb csapatokkal, egyedül az összeszokottságban van lemaradásunk. Még egy kevés idő együtt, és még jobbak leszünk, ami tovább könnyíti majd a dolgunkat” – folytatta Ibrahimovic.

Egyelőre a két párizsi muskétás foglalja el a Ligue 1 góllövőlistájának első két helyét: a hét végén a Lyonnak kétszer betaláló Ibrahimovic 11, a vasárnapi gólesőt (4–0) elindító Cavani 10 gólnál jár, a monacói Radamel Falcao 9 találattal követi őket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik