PSG: ennyi kellett Cavani és Ibra közös boldogságához

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.26. 10:08
null
Ibrahimovic éppen szolidaritást vállal a felrúgott Cavanival <br />(Fotó: Action Images)
A fontos gólt szerző Edinson Cavani és a neki gólpasszt adó Zlatan Ibrahimovic is elégedetten vette tudomásul, hogy csapatuk, a Paris Saint-Germain a Nantes vasárnap esti legyőzésével (2–1) elkönyvelte első sikerét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 2013–2014-es szezonjában.

Edinson Cavani: – Nagyon örül az egész csapat, reméltük már, hogy meglesz az első győzelem. Az újabbakra is szükség van, hogy nagyobb önbizalommal, könnyebb lélekkel futballozhassunk. A szezon hosszú, minden csapat életében vannak rosszabb periódusok, el kell fogadni, hogy ez most a fogak összeszorításának időszaka.

Zlatan Ibrahimovic: – Amikor az ember ilyen nagy csapatban játszik, akkor természetes, hogy mindig győzelmet várnak tőle. Ez a normális. Ezért dolgozunk. Fantasztikus meccset játszottunk, de tudunk ennél jobban is játszani, ezt a további kemény edzések után majd látni is fogják. Hogy boldogtalan vagyok-e, amiért nem szereztem gólt? Á, dehogy! A csapat nyert, úgyhogy nagyon is boldog vagyok. Ha döntő jelentőségű gólpasszt adok, az különben is olyan, mintha gólt szereztem volna."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik