PSG: Cavani? Én is lőttem gólt az első meccsemen - Ibra

Vágólapra másolva!
2013.08.19. 12:54
Zlatan Ibrahimovic (Paris SG) elégedett új csatártársa, a vasárnap az Ajacciónak (1–1) pontot érő gólt rúgó Edinson Cavani PSG-s bemutatkozásával, de azért nem állta meg, hogy finoman jelezze: az első párizsi meccsén ő is a kapuba talált.

„Cavani? Szerintem jól mutatkozott be. Ez volt az első mérkőzése a Parcban, és lőtt egy hihetetlenül nagy gólt. El tudom képzelni, mit érez most, hiszen én is gólt rúgtam az első meccsemen a PSG-ben. Fantasztikus volt! – emlékezett Ibra, tapintatosan (?) hallgatva arról, hogy ő azon a bizonyos francia bajnoki debütáláson kétszer is betalált a Lorient-nak. – Lesznek még góljai, efelől nem nyugtalankodom, hiszen amikor majd javul a csapat játéka, a csatároknak is több lehetőségük lesz a kapuba találni. Szóval, ez jó bemutatkozás volt."lőtt egy hihetetlenül nagy gólt. El tudom képzelni, mit érez most, hiszen én is gólt rúgtam az első meccsemen a PSG-ben. Fantasztikus volt! – emlékezett Ibra, tapintatosan (?) hallgatva arról, hogy ő azon a bizonyos francia bajnoki debütáláson kétszer is betalált a Lorient-nak. – Lesznek még góljai, efelől nem nyugtalankodom, hiszen amikor majd javul a csapat játéka, a csatároknak is több lehetőségük lesz a kapuba találni. Szóval, ez jó bemutatkozás volt."

Cavani az első fordulóban is játszott a párizsiaknál, a Montpellier elleni (ugyancsak 1–1-re végződő) idegenbeli találkozón csereként állt be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik