Premjer-liga: Dzsudzsák nélkül nyert a Dinamo az Anzsi ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.19. 20:29
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) második fordulójának nyitó mérkőzésén a Dzsudzsák Balázst eltiltás miatt nélkülöző Dinamo Moszkva az utolsó percekben csikarta ki a győzelmet a 33. perctől tíz emberrel játszó Anzsi Mahacskala ellen.

A találkozó első góljára a 27. percig kellett várni, amikor Pavel Szolomatin lőtt szorongatott helyzetből laposan az Anzsi kapujának bal alsó sarkába. Kisvártatva aztán a vendége már nemcsak gól-, de emberhátrányban is voltak, Ewerton ugyanis lerántotta a gólhelyzetben kilépő hazai támadót.Pavel Szolomatin lőtt szorongatott helyzetből laposan az Anzsi kapujának bal alsó sarkába. Kisvártatva aztán a vendége már nemcsak gól-, de emberhátrányban is voltak, Ewerton ugyanis lerántotta a gólhelyzetben kilépő hazai támadót.

A Dinamo ugyanakkor az emberelőny ellenére sem tudott pontot tenni a meccs végére, ennek pedig a 83. percben itta meg a levét. Willian bal oldali szögletét a nyáron visszavásárolt Christopher Samba látványos mozdulattal fejelte a kapuba.

A dagesztániaknak azonban ez a találat sem bizonyult elegendőnek ahhoz, hogy pontot szerezzenek, a 94. percben ugyanis egy nyilvánvaló kezezés miatt tizenegyeshez jutott a Dinamo. A labda mögé Andrij Voronyin állt, aki hajszálpontosan a bal kapufa mellé helyezte a labdát.

Dzsudzsák Balázs együttese két meccset követően négy pontot számlál, míg hazai pályán már 2012 októbere óta veretlen az orosz bajnokságban. Akkor épp az Anzsitól kaptak ki a fővárosiak.

PREMJER-LIGA
2. FORDULÓ
Dinamo Moszkva–Anzsi Mahacskala 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik