Edzősors: Sousa két évre aláírt a Maccabi Tel-Avivhoz - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.12. 10:56
null
Paulo Sousa kétéves szerződést kötött a Maccabi Tel-Avivval (Forrás: maccabi-tlv.co.il)
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2012–2013-as szezonját megnyerő Maccabi Tel-Aviv hivatalos honlapján tette közzé, hogy mindenben megállapodott a Videoton korábbi vezetőedzőjével, Paulo Sousával. A portugál szakember kétéves szerződést kötött a tel-avivi klubbal.

 

Paulo Sousa várható kinevezéséről már korábban beszámoltunk, ám a hivatalos bejelentésre eddig várni kellett. Az izraeli klub tájékoztatása szerint a játékosként a Benficában, a Sportingban, a Juventusban, a Borussia Dortmundban és az Interben is szereplő Sousa két évre kötelezte el magát az izraeli bajnokhoz, amellyel a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében indulhat, és ellenfélül akár a Győri ETO-t is kaphatja.

Az izraeli sajtó beszámolója szerint egyébként néhány napja holtpontra jutottak a tárgyalások Sousával, ám végül Jordi Cruyffnak sikerült meggyőznie a korábbi kiváló futballistát, hogy fogadja el az izraeliek ajánlatát.

„Először is szeretném megköszönni a tulajdonosnak, Mitch Goldharnak, és képviselőjének, Jack Angelidesnek, valamint a sportigazgatónak, Jordi Cruyffnak a belém vetett bizalmat, és azt, hogy megkaptam a lehetőséget, hogy ennek a csodálatos klubnak a vezetőedzője lehessek. A csapatról kialakult bennem egy kép, ez pedig motivációval tölt el az előttünk álló kihívások előtt. A Maccabi patinás klub szenvedélyes szurkolókkal, remélem, hogy az együttműködésünk során sikeresek leszünk” – nyilatkozta a klubhonlapnak Paulo Sousa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik