Átigazolások: újabb dán a Villában, Candreva félig a Lazióé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.18. 18:13
Az Aston Villa szerződtette a dán bajnokság legutóbbi idényének legjobb játékosát, Nicklas Heleniust. A Stoke City hetekkel ezután, hogy felbontotta Jermaine Pennant szerződését, új megállapodást kötött a középpályással. Olaszországban a Lazio Antonio Candreva, a Fiorentina Juan Cuadrado játékjogának felét vette meg az Udinesétől, a lila-fehérek megállapodtak a Levantét elhagyó Gustavo Munua kapussal.

Az Aston Villa hároméves szerződést kötött a dán Aalborgtól érkező 22 éves Nicklas Heleniusszal. A dán bajnokság legutóbbi idényének második legjobb góllövője, akit az uefa.com-on a liga legjobbjának választottak, kétszer szerepelt már a dán válogatottban is.Helenius a második dán válogatott szerzemény a nyáron a Villa Parkban, a múlt héten Jores Okore érkezett a Nordsjaellandtól.Aston Villa hároméves szerződést kötött a dán Aalborgtól érkező 22 éves Nicklas Heleniusszal. A dán bajnokság legutóbbi idényének második legjobb góllövője, akit az uefa.com-on a liga legjobbjának választottak, kétszer szerepelt már a dán válogatottban is.Helenius a második dán válogatott szerzemény a nyáron a Villa Parkban, a múlt héten Jores Okore érkezett a Nordsjaellandtól.

A Stoke City egyéves szerződést kötött Jermaine Pennanttel. Az Arsenal és a Liverpool korábbi középpályása néhány hete is a Stoke játékosa volt, de a klub szerződést bontott vele. Csakhogy az azóta menedzsernek kinevezett Mark Hughes jelezte: szüksége van a 30 éves játékosra.

Olaszos történet a Laziónál: a római klubnál kölcsönben játszó Antonio Candreva játékjogának felét megvásárolta az Olasz Kupa győztese, míg a másik 50 százalék maradt az Udineséé. A következő hetekben azon kell megegyeznie a két klubnak, hogy a Lazio miképpen tud hozzájutni a támadó játékjogának másik 50 százalékához.

A Fiorentina két évre szerződtette Gustavo Munuát, a spanyol Levante első számú – uruguayi válogatott – kapusát, akinek lejárt a szerződése a valenciaiaknál. A lila-fehérek azt is bejelentették, hogy a kolumbiai Juan Cuadrado még egy idényig a klubnál marad, miután a firenzeiek megvették játékjogának 50 százalékát az Udinesétől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik