Premjer-liga: a Dinamónál nem értik Dzsudzsák eltiltását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.23. 09:23
Amint arról beszámoltunk, az Alanyija Vlagyikavkaz elleni vasárnapi bajnokin kiállított Dzsudzsák Balázs négymeccses eltiltás kapott az Orosz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságától. Dmitrij Hohlov, a Dinamo-edző Dan Petrescu asszisztense elmondta: egyáltalán nem ért egyet a magyar középpályás eltiltásával.

„Igazán nem értem, miért állították ki, és miért kapott négymeccses eltiltást. Úgy csinálnak, mintha ő is a civakodás egyik fő résztvevője lett volna, pedig ő csak megpróbálta szétválasztani a verekedőket, és lenyugtatni mindkét csapat tagjait. A fegyelmi bizottság Dzsudzsákra vonatkozó ítéletével egyáltalán nem értek egyet. Semmilyen szankciót nem érdemelt volna” – nyilatkozta Hohlov.

„Ugyanakkor Alekszandr Kokorin hétmeccses eltiltását sem feltétlenül tartom helyesnek, szerintem túl nagy a büntetés. Természetesen tisztában voltunk vele, hogy Kokorin eltiltását nem lehet elkerülni, mert valóban nagyon durva szabálytalanságot követett el, de nem gondoltam volna, hogy ennyire szigorúak lesznek. Öt meccsnél nem érdemelt volna többet."

Az Alanyija–Dinamo Moszkva meccs hajrájában a Kokorin szabálytalanságát követő tömegjelenet után a játékvezető négy játékosnak mutatta fel a piros lapot, a fegyelmi bizottság szerdán pedig összesen 23 meccs eltiltást rótt ki a két együttes játékosaira.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik