Monaco: ügynöke szerint Hulk is a kiszemeltek között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 17:45
A nagybevásárlást folytató Monaco labdarúgócsapatának legújabb kiszemeltje a Porto korábbi, a Zenit jelenlegi klasszisa, Hulk, akinek az ügynöke megerősítette a hercegségbeli klub érdeklődését.

Az orosz milliárdos, Dmitrij Ribolovljev tulajdonolta Monaco alaposan megerősített játékoskerettel kíván nekivágni a 2013–2014-es szezonnak. A francia élvonalba két idény után visszajutó együttes 70 millió euróért már megvásárolta a Portótól Joao Moutinhót és James Rodríguezt, és szerződtette a Real Madrid lejáró szerződésű védőjét, Ricardo Carvalhót is, továbbá közel áll az Atlético Madrid kolumbiai támadójának, Radamel Falcaónak a megszerzéséhez, akiért 45 millió eurót fizethetnek.

A legfrissebb hírek pedig arról szólnak, hogy a Monaco bejelentkezett a Zenit brazil válogatott játékosáért, Hulkért, aki korábban – Moutinhóhoz, James Rodriguezhez, Ricardo Carvalhóhoz és Falcaóhoz hasonlóan – erősítette a Portót is.

„Ismerem a Monaco vezetőit. Még nem léptem kapcsolatba velük, de igazak azok az értesülések, amelyek szerint érdeklődnek Hulk iránt” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Teodora Fonseca.

Arról egyelőre nem szivárogtak ki információk, hogy a Monaco mennyi pénzt áldozna Hulk megszerzésére, akit a Zenit tavaly nyáron 55 millió euróért vásárolt meg a Portótól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik