Oroszország: Capello nem értette a szurkolók reakcióját

Vágólapra másolva!
2012.08.17. 00:10
null
Capellónak még szoknia kell az oroszországi közeget<br />(Fotó: Reuters)
Fabio Capello döntetlennel debütált az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként, miután Oroszország szerda este 1–1-re végzett Elefántcsontparttal.

Capello az afrikaiak egyenlítő találatánál látványosan grimaszolt, a találkozó urán mégis elégedetten nyilatkozott az összecsapásról.

„Kemény mérkőzés volt, de elégedett vagyok azzal, ahogy játszottunk. Néhány fiatal játékosunk számára ez jó teszt volt, hogy megmutassa magát a nemzeti csapatban” – mondta a meccs után az olasz szakember.

Andrej Arsavin csak a második félidőben kapott lehetőséget Capellótól, nem is ment neki igazán a játék, ennél is feltűnőbb volt azonban, hogy a szurkolók kifütyülték őt, amikor pályára lépett.

„Kellemetlenül érintett, hogy Arsavint kifütyülték, egyszerűen nem értem a reakciót – vallotta be Capello. – Az incidens következtében elvesztettük a koncentrációt, és nemsokára gólt is kaptunk.”

Arsavin nem örült a szurkolói véleménynyilvánításnak, de nem foglalkozik különösebben az eseményekkel. „Természetesen csalódott voltam a drukkerek reakciója miatt, ennek ellenére próbáltam ezt figyelmen kívül hagyni, amennyire csak tudtam” – mondta röviden a támadó, akit a nyári, Oroszországban bukásként elkönyvelt Eb-szereplés fő „bűnösének” tartanak hazájában.

Az oroszok számára az Elefántcsontpart elleni meccs volt az utolsó teszt a szeptemberi világbajnoki selejtezők előtt, melyek során először Észak-Írországgal, majd Izraellel találkozik a szbornaja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik