Franciaország: bíróság elé áll Ribéry és Benzema

Vágólapra másolva!
2012.08.15. 07:26
Más gyanúsítottakkal együtt bíróság elé kell állnia Karim Benzemának és Franck Ribérynek, a francia labdarúgó-válogatott két játékosának kiskorú prostituált szolgáltatásainak igénybevétele miatt.

A párizsi ügyészség szerint a két labdarúgónak hat másik személlyel együtt kell bíróság elé állnia abban az ügyben, amely több mint két évvel ezelőtt pattant ki, és amelynek középpontjában most egy éjszakai mulató áll – a gyanú szerint ott működtették azt a hálózatot, amelyik a két futballistának is kiközvetítette a kiskorú prostituáltat.a két futballistának is kiközvetítette a kiskorú prostituáltat.

Franciaországban a prostitúció nem ütközik törvénybe, de az örömlányok csak 18 év felett űzhetik az ipart. A két futballistával viszonyt folytató hölgy vallomásában azt állította: 16 éves volt, amikor Benzema és Ribéry szexuális kapcsolatot létesített vele.

A Real Madridot erősítő Benzema és a Bayern Münchenben futballozó Ribéry tagadta a vádat. Az ügyészség közleménye szerint az ügy vizsgálóbírói kezdeményezésre lép új szakaszba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik