Eurofutball: tönkreverték, bajban a svéd kirakatcsapat

Vágólapra másolva!
2012.07.21. 19:42
Tovább tart az IFK Göteborg vesszőfutása a svéd labdarúgó-bajnokságban: a korábban az európai kupákban is sikeres klub szombaton 5–0-ra kikapott a hozzá hasonlóan a bennmaradásért harcoló Geflétől.

A korábbi kétszeres UEFA-kupa-győztes (1982, 1987) csapat immár kilenc forduló óta nyeretlen a bajnokságban. A gólparádét rendező Gefle játékosai az idény korábbi 15 fordulójában összesen kilencszer találtak a kapuba.

A címvédő Helsingborg ugyanakkor újra nyert, tíz forduló óta veretlen, és közelít az éllovas Elfsborghoz. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
DÁNIA. Máris bajnokverés! A legutóbbi idény bronzérmese, a Midtjylland imponáló futballal 3–1-re legyőzte a címvédő Nordsjaellandot a 2. forduló szombati játéknapján. A győztes herningiek egymás után a második rangadójukat játszották, a nyitányon az FC Köbenhavntól kikaptak. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
FINNORSZÁG. Megtört a HJK rossz sorozata: a helsinki csapat ötfordulónyi nyeretlenség után újra győzött, és visszaszerezte a tabella első helyét. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik