Rudolf-találat a Milannak, Dzsudzsák-gól a PSV-ben - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2011.03.14. 09:06
Remekeltek a magyar labdarúgók vasárnap a nyugati topligákban. Rudolf Gergely főszerepet vállalt szép góljával a Bari pontszerzésében a Milan ellen, Dzsudzsák Balázs ismét betalált a PSV-ben, Hajnal Tamás pedig gólpasszal segítette a Bundesligában győzelmet arató Stuttgartot. Itthon a centenáriumát ünneplő Vasas legyőzte az Újpestet. Az NSO Tv exkluzív anyagait is megtekinthetik összefoglalónkban!

A labdarúgó NB I 19. fordulójának záró mérkőzésén a Vasas-Híd hazai pályán Rezes László góljával 1–0-ra legyőzte az Újpest FC-t.A labdarúgó NB I 19. fordulójának záró mérkőzésén a Vasas-Híd hazai pályán Rezes László góljával 1–0-ra legyőzte az Újpest FC-t.

VASAS–ÚJPEST 1–0
(Az MTV felvétele)
ÉRTÉKELÉSEK A VASAS–ÚJPEST (1–0) UTÁN

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 29. fordulójában a sereghajtó Bari Rudolf Gergely találatával 1–1-es döntetlent ért el a listavezető AC Milan ellen. A San Siróban rendezett mérkőzésen Antonio Cassano a 82. percben egyenlített szülővárosának csapata ellen.

MILAN–BARI 1–1

Francesco Totti távoli lövésével és büntetőjével a Roma 2–0-ra legyőzte a Laziót a fővárosi derbin.

ROMA–LAZIO 2–0

A holland élvonalbeli bajnokságban az aranyéremért küzdő PSV 2–2-es döntetlent játszott idegenben a Babos Gábort is foglalkoztató (a magyar kapus a kispadról nézte végig az összecsapást) NEC Nijmegen ellen, és az eindhoveniek első találatát Dzsudzsák Balázs szerezte.

NEC–PSV 2–2

Az angol FA-kupa negyeddöntőjében a Manchester City Micah Richards fejes góljával 1–0-ra győzött a másodosztályú Reading ellen.

MANCHESTER CITY–READING 1–0

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójában a Mainz hazai pályán szenvedett 1–0-s vereséget a Bayer Leverkusen ellen.

MAINZ–LEVERKUSEN 0–1

A VfB Stuttgart 2–1-re legyőzte idegenben a St. Paulit. Az első stuttgarti gólnál Hajnal Tamás gurította le a labdát Zdravko Kuzmanovicsnak, aki bő 30 méterről lőtt köténygólt.

HAJNAL TAMÁS GÓLPASSZA

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójában az FC Barcelona 1–1-es döntetlent játszott a Sevilla otthonában. A katalánok Bojan Krkic góljával szereztek vezetést, de Jesús Navas egyenlített.

SEVILLA–FC BARCELONA 1–1

Cipruson a Leandróval felálló Omonia Nicosia 6–0-ra kiütötte a Doxa Katokopia csapatát. A féltucatból a harmadik találatot a magyar játékos szerezte: egy szöglet után húsz méterről lőtte ki a hosszú alsót.

OMONIA NICOSIA–DOXA KATOKOPIA 6–0


Remek gólt szerzett sarokkal Cleiton Xavier, a Metaliszt Harkiv játékosa a Dnipro Dnipropetrovszk elleni ukrán bajnoki mérkőzésen (2–2). A brazil megoldása tényleg szemet gyönyörködtető.

CLEITON XAVIER LÁTVÁNYOS GÓLJA

Az Anderlecht magyar válogatott játékosa, Juhász Roland az NSO Tv-nek elmondta, hogy a bajnoki cím megnyerése mellett egy nyári továbblépés sem kizárt, és abban bízik, hogy a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőn az épülő magyar válogatott meglepetést szerezhet.

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE KELL HALADNUNK – JUHÁSZ

A női kézilabda KEK negyeddöntőjének első mérkőzésén az FTC-Rail Cargo Hungaria 24–23-as vereséget szenvedett idegenben a Toulon ellen.

ESÉLYESSÉ LÉPETT ELŐ A FRADI A KEK-BEN!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik