Matthäus felesége félrelépése miatt nem lesz kapitány

Vágólapra másolva!
2010.08.01. 13:07
null
A Nemzeti Sport Magazin hasábjain még boldog párként pózoltak Matthäusék (Fotó: Németh Ferenc)
A Welt am Sonntag vasárnapi számának beszámolója szerint Lothar Matthäus biztosan nem lesz a kameruni válogatott szövetségi kapitánya, mivel a német bulvársajtó felesége félrelépésétől hangos.

A korábban a magyar válogatottat is irányító edző nem szakmai okok miatt marad le a kameruni posztról, hanem neje félrelépése miatt.

Matthäus 22 éves felesége, Liliana ugyanis megcsalta férjét egy olasz üzletemberrel, és ezzel már napok óta témát szolgáltat a német bulvársajtónak. Hogy ennek milyen hatása van a kameruni állásra, arról a korábbi kiváló futballista számolt be.

„Kútba esett a kameruni lehetőségem, mivel az elnök felesége – aki engem akart kapitánynak – értesült a hírekről" – mondta Matthäus.

Liliana számára egyébként csak futó kaland volt az affér az olasz üzletemberrel, aki azóta már egy orosz nővel találkozgat.

A kameruni válogatott élére így továbbra is kapitányt keresnek, miután a francia Paul Le Guen távozott a világbajnokság után. Ronald Koemant korábban felkérték a posztra, de a holland szakember nemet mondott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik