Juhász Roland lehűtötte a kedélyeket az Interrel kapcsolatban

Vágólapra másolva!
2009.04.17. 14:28
Az Anderlecht és a magyar válogatott védője, Juhász Roland nem foglalkozik azzal, hogy valóban figyeli-e őt az olasz bajnokság (Serie A) listavezetője, az Inter. A játékos azonban leszögezte: egy európai élbajnokságban is megállná a helyét.
Juhász Roland (balra) egyre érettebben futballozik
Fotó: Action Images (archív)
Juhász Roland (balra) egyre érettebben futballozik
Juhász Roland (balra) egyre érettebben futballozik
Fotó: Action Images (archív)
Juhász Roland (balra) egyre érettebben futballozik

Szavazás

Ön szerint Juhász Roland megállná a helyét egy Inter-szintű csapatban?

Írja be az itt látható számot!
A firenzeviola.it olasz hírportál a napokban szellőztette meg, hogy Juhász Rolandot figyeli az Inter. Egy másik, átigazolásokra szakosodott olasz weboldal pedig azt is tudni vélte, hogy Mario Corso, a milánói fekete-kékek egyik játékosmegfigyelője több alkalommal Brüsszelben járt Juhász miatt.

A magyar válogatott védője azonban meghökkent a spekulációkon.

„Igencsak meglepődtem a sajtóban megjelent híreken. Az igazság az, hogy semmilyen megállapodás nem születetett. A menedzseremnek mondtam, hogy csak konkrét ajánlatokat vitasson meg velem” – nyilatkozta Juhász a La Derniere Heure-nek.

A 25 éves játékos úgy véli, talán még túl nagy falat lenne számára egy olyan nagycsapatban futballozni, mint az Inter.

„Ha elhagyom az Anderlechtet, jobban szeretnék egy Internél kisebb együtteshez igazolni, ahol folyamatos játéklehetőséget kapnék. Okosabb dolog lenne, ha lépésről lépésre haladnék előre a pályafutásomban.”

Ha igazi nagyágyúhoz még nem is, valamely elitbajnokságba viszont már szívesen szerződne Juhász.

„Úgy érzem, készen állok arra, hogy egy topligában szerepeljek. Talán a Premier League-ben. A pénz azonban nem minden: figyelembe kell venni, hogy mennyit játszhatok, s hogy milyen körülmények fogadhatnak egy új helyen” – zárta gondolatait a magyar védő.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik