László Csaba mindenképpen a klubnál tartaná Balogh János kapust

Vágólapra másolva!
2008.12.17. 17:27
László Csaba, a skót élvonalban vitézkedő Hearts magyar menedzsere szeretné, ha Balogh János jövője minél hamarabb tisztázódna, s a klub végleg megtartaná a magyar kapust. A játékos fél éves kölcsönszerződése hamarosan lejár, a skótoknak azonban elővásárlási joguk van.
László a csapatnál akarja tartani Balogh Jánost
Fotó: Action Images (archív)
László a csapatnál akarja tartani Balogh Jánost
László a csapatnál akarja tartani Balogh Jánost
Fotó: Action Images (archív)
László a csapatnál akarja tartani Balogh Jánost

KAPUST KERESNEK A LOKINÁL

„Egy évvel ezelőtt nagyon kellemes gondjaink voltak, hiszen Polekszics mellett itt volt Csernyánszki Norbert és Balogh János. Három kiváló kapussal rendelkeztünk, és nyugodtak lehettünk, mert tudtuk, ha az egyikkel valami gond van, akkor is megbízható ember áll a háló előtt. Most nagyon úgy néz ki, csak Polekszics marad, mert mint tudjuk, Csernyánszki Norbi Paksra igazolt, Balogh János pedig jó teljesítményt nyújt Skóciában, és elképzelhető, hogy a Hearts továbbra is igényt tart rá” – mondta Herczeg András klubmenedzser a klub hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
Balogh János, a Debrecen labdarúgója jelen pillanatban kölcsönben szerepel a skót bajnokságban vitézkedő Heartsnál.

A kapus teljesítményével László Csaba, a klub menedzsere maximálisan elégedett, és szeretné, ha a debreceni játékos végleg a skót klubhoz szerződne.

„János nagyon jó kapus. Biztos helye van a csapatban. Sokat beszélünk most róla, de a leigazolásáról természetesen a sportigazgatónk dönt majd. Mindenesetre most a két klubnak le kell ülnie, és tárgyalnia kell egymással” – mondta László Csaba.

„Természetesen van egy tervem arra az esetre is, ha a két klub nem tudna megegyezni egymással, de mielőtt bármit is csinálnánk, mindenképpen egyeztetni kell Jánosról. Én mindenesetre elégedett vagyok kapusunk teljesítményével” – tette hozzá a Magyarországon a Ferencvárost is irányító tréner.

Balogh a szezon elején fél évre kölcsönbe került a Heartsoz, de a hat hónap lejártával a skótok végleg leszerződtethetik a kapust. Az elővásárlási joguk alapján 150 ezer fontnak megfelelő összeget kell átutalniuk a Lokinak.

A Debrecen már korábban jelezte, hogy ha a skót csapatnak ennyit nem ér a játékos, szívesen viszontlátnák őt a csapatban. A kölcsönszerződés január 19-én jár le.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik