Tekintse meg a külföldön futballozó magyar futballisták góljait!

Vágólapra másolva!
2008.04.18. 09:32
Az elmúlt egy hétben igencsak termékenyek voltak légiósaink, múlt péntek óta számos magyar futballista szerzett gólt Európa első- és másodosztályú bajnokságaiban.
Gera és Huszti is betalált
Fotó: Reuters
Gera és Huszti is betalált
Gera és Huszti is betalált
Fotó: Reuters
Gera és Huszti is betalált

SZAVAZZON A LEGSZEBB GÓLRA!

Szavazás

Ön szerint melyik volt a legszebb gól?

Írja be az itt látható számot!


A sorban az első Szabics Imre volt, aki pénteken az Augsburg színeiben éppen volt csapata, a Mainz ellen talált be a német másodosztályban.

SZABICS IMRE GÓLJA A MAINZ ELLEN



Szombaton Tóth Balázs volt eredményes, de hiába szerezte meg a forduló egyik legszebb gólját a válogatott középpályás, a Racing Genk 3–1-re kikapott a Charleroi otthonában a belga bajnokság 30. fordulójában rendezett mérkőzésen.

TÓTH BALÁZS BOMBÁJA A CHARLEROI ELLEN



Nem messze, egészen pontosan Hollandiában vasárnap lövöldözték a gólokat légiósaink. A NEC válogatott középpályása, Vadócz Krisztián a Vitesse ellen szerzett győztes gólt.

VADÓCZ KRISZTIÁN GÓLJA A VITESSE ELLEN



Bodor Boldizsár csapata, a Roda harmadik gólját szerezte a Venlo ellen 4–1-re megnyert bajnokin, a bal oldalon védőként és középpályásként is bevethető futballista már a negyedik bajnoki góljánál jár a szezonban.

BODOR BOLDIZSÁR A VENLO ELLEN VOLT EREDMÉNYES



Az angol másodosztályban hétfőn a plymouth-i Halmosi Péter a Sheffield Wednesday elleni 1–1 alkalmával értékesített egy szabadrúgást, majd másnap Gera Zoltán parádézott, a West Bromwich Albion támadójának gólja akár feljutást is érhet csapatának. A magyar légiós lőtte a Wolverhampton elleni birminghami rangadó egyetlen gólját, így három fordulóval az angol másodosztályú bajnokság vége előtt az élre repítette csapatát.

GERA ZOLTÁN GYŐZTES GÓLJA A WOLVES ELLEN



Ferenczi István már kevésbé örülhetett a góljának, a hosszú idő után ismét válogatott kerettag támadó csapata, a Barnsley egyetlen gólját szerezte a Hull City ellen 3–1-re elveszített meccsen.

FERENCZI ISTVÁN HULL ELLENI SZÉPÍTŐ TALÁLATA



A Bundesliga 29. fordulójában a Karlsruhe szerda este 1–0-ra verte meg a Duisburgot, a mérkőzés egyetlen találatát Hajnal Tamás szerezte a 81. percben. A magyar irányító gólja komoly hullámvölgyből emelte ki a Karlsruhét: a KSC március legeleje óta nem diadalmaskodott bajnokin, így a kék-fehérek egy hatmeccses nyeretlenségi széria után örülhettek ismét.

HAJNAL TAMÁS GYŐZTES GÓLJA A DUISBURG ELLEN



Huszti Szabolcs is gólnak, illetve győzelemnek örülhetett a rettenetes formában játszó Borussia Dortmund ellen: a Hannover balszélsője egy gyönyörű és villámgyors kontra után lőtt védhetetlenül Höttecke kapujába. A Hannover simán, 3–1-re nyerte meg idegenben a meccset.

HUSZTI SZABOLCS GÓLJA A DORTMUND ELLENI BAJNOKIN



SZAVAZZON A LEGSZEBB GÓLRA!

Szavazás

Ön szerint melyik volt a legszebb gól?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik