MLS: David Beckham újra edzésbe állt az Los Angeles Galaxy-nél

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2007.10.04. 16:11
A vártnál kicsit korábban, alig több mint egy hónapnyi kényszerpihenő után ismét edzésbe állt David Beckham, az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy sztárja.
David Beckham nem unatkozik Amerikában
David Beckham nem unatkozik Amerikában
David Beckham nem unatkozik Amerikában
David Beckham nem unatkozik Amerikában

Az angol középpályás szerdai visszatérése örömteli és egyben kissé váratlan is lehetett csapata számára, hiszen augusztus 29-én térdszalag-húzódást szenvedett és az orvosok azt jósolták, legalább hat hét kihagyás vár rá, s valószínűleg már nem léphet pályára az MLS idei szezonjában.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy a Galaxy hátralévő négy alapszakasz-mérkőzésének valamelyikén bevethető lesz-e, ám edzője bizakodóan nyilatkozott első tréningje után.

"Úgy tűnt, rendben van, jól mozgott, öröm volt újra itt látni" - mondta Frank Yallop, ám rögtön sietett leszögezni, hogy nem fogják elkapkodni a pályára küldését. "Majd meglátjuk, hogy reagál a szervezete a mai edzésre. Csak akkor játszik, ha teljesen biztosak lehetünk benne, hogy egészséges."

A csapat legközelebb vasárnap vív bajnokit Houstonban, ahova Beckham biztosan nem utazik el.

Az utóbbi három mérkőzésén győztes Galaxy jelenleg hat pontra van a még rájátszást jelentő nyolcadik helytől a ligában, de az előtte állók egy meccsel többet játszottak nála. Így van esély arra, hogy ha az alapszakaszban esetleg nem is, a playoffban Beckhammel álljon fel a Los Angeles-i együttes.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik