Bicskei Bertalan: Kanada?

Vágólapra másolva!
2006.11.11. 00:33
Címkék

Bicskei Bertalan (képünkön) péntek délután csak azért repült haza Németországból, hogy este a Megyeri úton tekinthesse meg az Újpest–Tatabánya mérkőzést. A Duna TV szakkommentátora ugyanúgy a Szusza Ferenc Stadionban értesült a hírről, mint mi: szövetségi kapitányként felvetődött a neve Kanada válogatottjánál.

A jövő szerdán éppen a magyar csapat ellen pályára lépő együttest jelenleg éppúgy megbízott edző irányítja, mint a mieinket, s a kanadaiak „Várhidi Pétere” Stephen Hart. Információnk szerint Stephen Hart megbízatása a november 15-i mecscsel lejár, azt követően foglalhatja el új kapitány a kispadot.

Hogy ez tényleg Bicskei Bertalan lehet-e, azt természetesen magától az érintettől is megkérdeztük, aki csupán annyit válaszolt, hogy hallott ugyan valamit, ám őt még nem keresték meg az ügyben, így nem is kíván részletesen foglalkozni vele. Mindezt tiszteletben tartva tesszük hozzá, hogy a jövő hét elején a kanadai szövetség vezetőjének itt-tartózkodása során remek alkalom nyílhat a tárgyalásra...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik