Szexuális erőszak miatt letartóztattak egy Auxerre-játékost

Vágólapra másolva!
2006.10.11. 16:25
Címkék
Rómában szexuális zaklatásért letartóztatták a francia Auxerre labdarúgócsapatának egyik játékosát, Garra Dembelét. Az inzultus elszenvedője egy amerikai diáklány, akit a futballista egy exkluzív éjszakai bárban molesztált.
A lány ösztönzdíjjal tanul az olasz fővárosban, ahol az ősi művészeteket tanulmányozza. A nyomozók állítása szerint Dembele akkor támadt rá, amikor egy, a Piazza Navona közelében lévő night clubban kiment a mosdóba.

A maláj származású, de Párizsban született húszesztendős csatárt letartóztatták, miközben felszállt egy vonatra a Termini vasúti pályaudvaron.

A nyomozást vezető Alberto Intini szerint Dembele azért volt Rómában, hogy kipróbálja a helyi lokálokat.

A tisztségviselő azt is hozzátette: a játékos nem tagadta, hogy ott volt a bárban, és azt sem, hogy találkozott a lánnyal.

"Azt tagadta, hogy erőszakosan viselkedett volna a hölggyel – mondta. – Állította, hogy nem emlékszik jól am történtekre, mert ittas volt."

Az AJ Auxerre – ennek a klubnak a játékosa Vadócz Krisztián is – közölte: Dembele az előző szezon végén elhagyta az egyesületet, és soga nem játszott az első csapatban. Ugyanakkor az olasz rendőrség szerint még a klub alkalmazásában áll.

Dembele korábban már volt próbajátékon a Laziónál, és azt tervezte, hogy kipróbálja magát a Trevisónál és a Perugiánál.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik