PSV Eindhoven: Kluivert érkezhet

Vágólapra másolva!
2006.08.31. 18:03
Címkék
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban legutóbb bronzérmet szerző Valencia felbontotta Patrick Kluivert (képünkön) egyébként csak 2008-ban lejáró szerződését. A volt holland válogatott csatár új állomáshelye a PSV Eindhoven lehet.
Legalábbis az érintett futballista szerint, aki úgy nyilatkozott: már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton kell átesnie – ez csütörtökön, de legkésőbb pénteken meg is ejtik -, hogy azt követően aláírja az egy+egy évről szóló szerződését.

A még mindig csak 29 éves, ám jó pár éve már csak kallódó, leginkább múltjából megélő, különben gólerős csatár Barcelonából 2004 nyarán igazolt az angol Newcastle Unitedhez.

Azonban a világot nem sikerült megváltani ott sem. A játék sem ment úgy, mint ahogyan azt képességei alapján elvárták volna tőle és ő sem érezte jól magát Angliában.

Nagy örömmel és nagy tervekkel igazolt vissza Spanyolországba 2005 nyarán, ahol Valenciában kapta meg a bizalmat. Azzal azonban nem tudott élni: gyakorlatilag már hónapok óta egyedül edz, miután a spanyol klub elöljárói közölték vele, élő szerződése ellenére sem számítanak rá a jövőben.

A nyáron több helyen is felvetődött a parlagon heverő játékos neve, de szerződést végül egyik csapat sem kötött vele. Ezidáig...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik