Portugália: Mario Jardel a Beira Marhoz szerződött

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2006.07.17. 21:16
Címkék
Mario Jardel egyéves szerződést kötött a portugál élvonalban szereplő Beira Mar labdarúgócsapatával. A 33 évében járó, korábbi válogatott brazil csatárnak ez a tizenegyedik együttese 1993 óta, amikor profi pályafutása elkezdődött.
„Felkészültem az újrakezdésre és megpróbálok ismét gólokat szerezni” – mondta a brazil csatár, miután új klubja bemutatta őt a sajtó képviselőinek.

A kétszeres aranycipős futballista 2002 nyara óta hat együttesben is megfordult, de sehol nem sikerült régi önmagát idéznie, pedig korábban a Portóban (125 mérkőzés/130 gól), a Galatasarayban (22/24) és a Sporting Lisboában (30/42) is ontotta a gólokat.

„A Portóban harminc-negyven gólt rúgni könnyebb, mint a Beira Mar színeiben, de a futballban semmi sem lehetetlen. Várakozásaim szerint egy-másfél hónap múlva fizikailag tökéletes állapotba kerülök. Azt azért tudni kell, nem egy robotoló játékos vagyok, azaz egy szűk területen leszek és a gólszerzés a feladatom” – jegyezte meg Jardel, hogy mire számíthatnak a klub szurkolói.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik