Diarra: Lyon vagy Manchester

Vágólapra másolva!
2006.05.10. 11:07
Címkék
Úgy tűnik, hogy Mahamadou Diarra két csapat közül választhat: maradhat az Olympique Lyonnál, de a Manchester United is tárt karokkal várja. Benito Floro, a Real Madrid sportigazgatója ugyanakkor kijelentette, nincs szükségük a mali középpályásra.
Diarra két csapat közül választhat
Diarra két csapat közül választhat
Diarra két csapat közül választhat
Diarra két csapat közül választhat


A spanyol klub egyik legfőbb szakmai vezetője szerint Sergio Ramos jelenleg jobb futballista Diarránál, sőt az Osasunában futballozó, s a Real kívánságlistáján szereplő Raul Garcia is prímább teljesítményre képes.

„Diarra is kiváló labdarúgó, de vannak nála jobbak” – jelentette ki Floro.

A 24 éves mali válogatott klasszis szerződése 2009-ben jár le az Olympique Lyonban, s nemrég Jean-Michel Aulas elnök 25 millió fontos kivásárlási árat szabott meg. Az OL főnöke ugyanis többre tartja Diarrát, mint a ghánai Michael Essient, akiért a Cheslea tavaly 24,4 milliót fizetett.

A Manchester United mindenképpen védekező középpályást akar igazolni, mert az elmúlt hónapokban nem találta meg házon belül az ősszel elküldött Roy Keane utódját. Többen is megfordultak ezen a poszton, de Alan Smith, John O’Shea és Darren Fletcher sem nyújtott egyenletesen jó teljesítményt. Így Diarra jó eséllyel pályázna arra, hogy betöltse a Keane után támadt űrt a Vörös Ördögök kezdőcsapatában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik