Nem enged az élvonalból

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2009.08.05. 23:46
Címkék

Továbbra sem tudni, mi lesz Böőr Zoltán sorsa. A középpályást az ETO vezetői kitették az első keretből, már csak az NB II-es együttes edzéseit látogathatja. A klub ugyanakkor nem engedi el ingyen, így az is elképzelhető, hogy még heteken át a második csapattal készül majd.

„Egész jól viselem a helyzetet – mondta Böőr Zoltán. – Sok minden megjelent már rólam, de csak kevés felelt meg a valóságnak. Volt egy kis sérülésem, de már felépülőben vagyok, ezért egyedül is edzenem kell. Hogy hol folytatom? Fogalmam sincs, de remélem, augusztus harmincegyedikéig kiderül. Annyi biztos, hogy az NB I-ben szeretnék futballozni.”

Ennél többet nem akart mondani a futballista, vagyis csak az öltözői pletykákra hagyatkozhatunk. Az egyik szerint a most még NB II-es, de az élvonalba vágyó Pécs szeretné megszerezni. A klub néhány nappal ezelőtt szerződtette az ETO védőjét, Stark Pétert.

„Felvetődött Böőr Zoltán szerződtetése, egyelőre azonban nem egyeztünk meg –– fogalmazott Bérczy Balázs, a PMFC ügyvezető igazgatója. – Sem a Győrrel, sem pedig a játékossal nem állapodtunk meg, de rajtunk semmi sem múlik. Mi nagyon szeretnénk, ha a középpályás nálunk folytatná pályafutását. Ha úgy dönt, hogy jön, szeretettel várjuk.”

Böőr Zoltánnal kapcsolatban azt is gyakran hallani, hogy szívesen látnák Újpesten, Sallói István, a lila-fehérek sportigazgatója azonban még nem tudott részletekkel szolgálni.

„Úgy tudom, a Győr elsősorban külföldre szeretné eladni a labdarúgót – reagált az újpesti klubvezető. – Vagyis ebben az esetben nekünk nem sok esélyünk van.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik