Aczél Zoltán a pályán

DOROS LÁSZLÓDOROS LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2009.07.15. 23:19
Címkék

Nagy Béla betartotta, amit ígért: a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a napokban ugyanis azt mondta, ha a városi önkormányzat tulajdonában lévő cég lesz a tulajdonosi „verseny” befutója, azonnal megnevezi azt a személyt, aki az elkövetkező időben felügyeli a DVTK-nál zajló szakmai munkát. Szerdán a délelőtti edzést már Aczél Zoltán tartotta. De… Hivatalosan még mindig nem lehetett kijelenteni, hogy ő lesz a DVTK vezetőedzője, mert a papírokról hiányzik néhány aláírás.

Ha az elmúlt idényben a REAC-ot és a Siófokot is vezetőedzőként irányító szakvezető igent mond, Benczés Miklós mellett Földesi Károly segíti a tréner munkáját.

Persze joggal vetődik fel a kérdés: ha nincs aláírt szerződés: hogyan került a pályára Aczél Zoltán?

„Úgy gondoltuk, ha már itt vagyok Diósgyőrben, ne töltsem haszontalanul az időt – mondta Aczél Zoltán. – Természetesen óvatosan kell bánni a szavakkal, hiszen Nagy Bélával még csak a csapat dolgairól beszélgettünk. A saját szerepem, érkezésem és munkavégzésem feltételei még nem kerültek szóba. Ugyanakkor tény, hogy a jelenlegi helyzet sokáig nem tartható fenn, hiszen vészesen fogynak a napok. Először a tulajdonviszonyokat kellene megnyugtató módon rendezni, minden más, tehát az új szakvezető szerződtetése is csak ezután következhet. Ha ebben a kérdésben nem tudnak Diósgyőrben lépni, részemről akkor sincs gond. Legfeljebb elkönyvelem, hogy itt töltöttem két napot, levezettem néhány edzést, és ezzel vége is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik