Bosszús, hogy ő kezd

K. G.K. G.
Vágólapra másolva!
2009.07.09. 23:32
Címkék

A meccsek helyszínéül szolgáló gödöllői Kiskastélyban elkészítették a Moldova elleni Davis-kupa-párharc sorsolását. E szerint a pénteki nyitó meccset a világranglista alapján a jelenlegi legjobb nem sérült magyar játékos, Balázs Attila (415.) játssza az ellenfél második számú teniszezőjével, Radu Albottal (853.), a magyar csapat újonca, Lukács Dénes (1042.) ezután lép pályára – rá a világranglista-351. Andrei Gorban vár.

„Örülök, hogy így alakult a sorsolás – mondta a magyar csapat kapitánya, Baranyi Szabolcs. – Más kérdés, Attila nem túl boldog, hogy a nyitó meccset neki kell játszania, de biztos gyorsan megbékél a tudattal. A nap második találkozója után, amelyen Lukács Dénes lép pályára, már sok minden kiderül, végre megtudjuk, mire számíthatunk Gorbantól, a moldovaiak ugyanis tőle várják a győzelmeket. Játékosaim jó formában vannak, Bardóczky Kornélnak ugyan fáj még háta, de még van két napja pihenni.”

A pénteki találkozók délben, a szombati párosmérkőzés 14 órakor, míg a vasárnapi két egyes 11 órakor kezdődik. A belépés mindhárom napon ingyenes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik