Támadókat próbálnak

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2009.06.29. 23:11
Címkék

A támadó középpályás marokkói Danin Dzsavad után újabb két próbajátékost tesztel hétfőtől a BL-selejtezőre készülő DVSC-TEVA szakmai stábja – két csatárt. A tavaly nyáron Csehországban az U19-es Európa-bajnokságon bronzérmet nyerő válogatott tagja, Bajner Bálint a West Ham tartalékcsapatában szerepelt a 2008–2009-es szezonban. A szombathelyi illetőségű 18 éves támadó ugyanúgy menedzseri közvetítéssel került a július 15-én a nemzetközi porondon a svéd Kalmar ellen bemutatkozó aranyérmeshez, mint a 25 éves szerb Nenad Panics, aki legutóbb az osztrák Regionalliga (harmadosztály) keleti csoportjában szereplő Würmla állományához tartozott. A statisztika és az életkor a magyar „tesztalany” mellett szól, a látszat azonban némiképp csal: a hórihorgas fiatalember tizenhat meccsen nyolcszor, szerb „riválisa” tizennégy bajnokin hatszor volt eredményes, igaz, utóbbi csak az évad második felére szerződött a Csukaricskitől Ausztriába.

„Danin Dzsavad a két új próbajátékossal ezen a héten még velünk gyakorol, a szakmai stáb vélhetően a balmazújvárosi edzőtábor után, a hét végén dönt a sorsáról – mondta Bartha Csaba, a DVSC sportigazgatója. – A francia Adamo Coulibalynak a klub megtette ajánlatát, várjuk a francia csatár válaszát, illetve visszatérését, elvileg már velünk kellene dolgoznia…”

Információink szerint még egy támadó, az elefántcsontparti Sindou Dosso is csatlakozhat a Lokihoz, amit a sportigazgató is megerősített: „Valóban szó volt róla, hogy a Nyíregyháza játékosa velünk készül, de még kérdéses, mi a Spartacus terve vele.”

A játékosmozgás Nyíregyháza tekintetében kétirányú: Nagy Róbert, Bozsidar Csoszics és Igor Bogdanovics a Spartacus kötelékében Szentes Lázár keze alatt edz a következő napokban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik