A térdszalag már rendben

Tudósítónktól TudósítónktólTudósítónktól Tudósítónktól
Vágólapra másolva!
2009.06.25. 23:12
Címkék

Lisztes Krisztián kétéves szer ződést írt alá Pakson, és szerdán már együtt is edzett a többiekkel. A 33 éves középpályás nagyszerű karriert tudhat maga mögött, játszott a VfB Stuttgartban (1997–2001) és a Werder Bremenben (2001–2005). Előbbivel Német Kupa-győztes (1997) lett, és KEK-döntőig (1998) jutott, utóbbival pedig bajnoki címet és Német Kupát szerzett a 2003–2004-es idényben. Az elmúlt fél évben a Bundesliga 2.-ben szereplő Hansa Rostockban futballozott, de családjával úgy döntött, hogy hazatér, s az NB I-ben folytatja.

„Olyan klubhoz szerettem volna igazolni, amelynek céljai vannak, márpedig a Paksi FC ilyen – vágta rá Lisztes Krisztián arra a felvetésünkre, nem érzi-e visszalépésének, hogy kiscsapathoz szerződött. – Gellei Imrét jól ismerem, dolgoztunk is együtt, az, hogy most az ő keze alatt készülhetek, garancia számomra, hogy jó együtteshez kerültem. Sok játékossal futballoztam már együtt, így nem lesz nehéz beilleszkednem.”

De vajon a lába bírja-e majd a terhelést?

„Mostanában nincs semmi problémám, az elmúlt fél évben a Rostockban sem voltak gondjaim. Ezen nem múlik, hogy jól teljesítsek” – tette hozzá a középpályás.

Haraszti Zsolt, a Paks ügyvezetője elmondta, hogy egy támadót is szeretnének még igazolni.

„Olyan csatárt keresünk, aki képes egymaga eldönteni a mérkőzéseket” – közölte óhaját a klubvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik