Lisztes Krisztián paksi lesz?

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2009.06.23. 23:06
Címkék

Pakson sikerként könyvelhetik el, hogy együtt tudták tartani az alapcsapatot, ugyanis nem titok, a meghatározó játékosok közül a védő Horváth Levente és Éger László, a középpályás Heffler Tibor és Báló Tamás, valamint a támadó Tököli Attila jó néhány rivális kívánságlistáján előkelő helyen szerepelt. A védő Pandur Péter és az irányító Sipeki István szabadlistára került, vagyis megfelelő ajánlat esetén mindketten távozhatnak a PFC-től. A hétfői edzésen új arcot is felfedezhettek az érdeklődők: az 1987-ben született Gévay Zsolt bal oldali és belső védőként is bevethető, az elmúlt bajnokságban alapembere volt az NB II Keleti csoportjában bronzérmet szező Makónak. A Gázszer FC-ben nevelkedő játékos a héten győzheti meg a szakmai stábot, hogy érdemes a szerződtetésre. Vele ellentétben nincs szüksége próbajátékra annak a középpályásnak, akit Gellei Imre szívesen látna a paksi öltözőben. Az illető 49-szer volt válogatott, és bár egy súlyos térdsérülés csaknem négy évet elvett a pályafutásából, az ősszel a REAC, a tavasszal pedig a német második vonalban szereplő Hansa Rostock profijaként bizonyította, hasznára lehet bármelyik csapatnak.

Lisztes Krisztiánról van szó, aki néhány napja éppen lapunkban beszélt arról, hogy megkereste egy számára szimpatikus klub, amelynek edzőjével korábban már dolgozott korábban…

„Nem titok, szeretnénk két-három meghatározó futballistával erősíteni, elsősorban középpályást és támadót igazolnánk – mondta a paksiak ügyvezetője, Haraszti Zsolt. – Többekkel tárgyalásban vagyunk, Lisztes Krisztiánnal is egyeztettünk már.”

Úgy tudjuk, a felek hétfő délután is tárgyaltak, vagyis jó esély van arra, hogy a korábbi ferencvárosi kedvenc Pakson folytassa pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik