A program: edzés, edzőmeccs, edzőtábor

K. A.K. A.
Vágólapra másolva!
2009.06.18. 22:59
Címkék

Lothar Matthäus nélkül kezdte el a nyári felkészülést az FC Fehérvár együttese, a héten ideiglenesen Varga István irányítja a foglalkozásokat. A csapatot tavasszal dirigáló edző a csütörtöki első tréningen a sárpentelei parkerdőbe vezényelte a keretet. Lothar Matthäus leendő stábjából a kapusedző Disztl Péter és a pályaedző Bódog Tamás is elkísérte a labdarúgókat az átmozgatásra. A csapat a jövő héten szombaton 18 órakor a szlovák Tatran Presov együttesét fogadja a Sóstói Stadionban. Július 1-jén tíznapos edzőtáborba utaznak a fehérváriak az ausztriai Windischgarstenbe, s ott lesz már a Zalaegerszegről érkező Varga Róbert, aki a súlyos homlokcsontsérülése után megpróbál teljes értékű munkát végezni. Átkerült a Felcsút SE keretéből Vaszicsku Gergő és Palkó Dávid, de a két klub összeolvadása után egyelőre más játékos átirányításáról nincs szó.

Még Fehérváron edz a szabadlistára tett Milan Pavlicic, valamint a korábban a Ferencvárossal hírbe hozott Sitku Illés is. Hírek szerint a korábbi csapatkapitány Koller Ákosnak még nincs csapata, a hét végéig eldőlhet Mohl Dávid sorsa, ő jelen állás szerint nem költözik Debrecenbe, mivel a Lokinál harminc százalékkal kevesebb lett volna a jövedelme.

Összeállt az NB II-es keretet irányító szakmai stáb: Hartyáni Gábor lesz a menedzser, Varga István a vezetőedző, Csucsánszky Zoltán a pályaedző, Pálinkás András a kapusedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik