Nyolcmillió forint és pluszenergia

RÁC BENEDEK BALÁZSRÁC BENEDEK BALÁZS
Vágólapra másolva!
2009.06.17. 01:14
Címkék
A balatonfűzfői edzőtábor előtt kedd délelőtt a paksi Atomerőműben tett látogatást a júliusi világbajnokságra készülő férfiválogatott, amelyet mostantól az erőmű is támogat.

A hétfő esti születésnapi ünnepség (Kemény Dénest köszöntötték a játékosok) után kedd délelőttre könnyítést kaptak az elmúlt nyolc hétköznapon keményen tréningező válogatott pólósok, mivel nekik és a stáb tagjainak „mindössze” annyi feladatuk volt, hogy délelőtt megérkezzenek Paksra, ahol látogatást tettek az erőműben. Egyébként amikor Gór-Nagy Miklós számát tárcsáztuk, és vártuk, hogy felvegye a telefont, azt is hihettük, hogy az ősztől ismét a Honvédban pólózó játékos részvételével Pakson forgatják a X-akták című sorozat következő epizódját – Gór-Nagy telefonján ugyanisa széria főcímzenéje szól, amíg fel nem veszi.

„Nagyon kedves meghívást kaptunk a paksiaktól. Bemutatták nekünk a létesítményt, ráadásul finomat is ebédeltünk. Jártam már itt még gimnazistaként, de most bővebb, tartalmasabb idegenvezetést kaptunk, olyan helyekre is bejutottunk, ahová nem biztos, hogy minden látogató bemehet – ecsetelte Gór-Nagy „ügynök”a látogatást, aki vette a lapot, amikor a jövőbeli paranormális tevékenységekről faggattuk. – Feltöltődtünk energiával, nem annyira jó szóviccel élve azt is mondhatnám, hogy láttuk a blokkokat, és most már jobban fogunk blokkolni.”

Pakson egyébként adott és kapott is a válogatott: Biros Péter a csapat tagjai által dedikált labdát adott át Süli János vezérigazgatónak, míg az Atomerőmű nyolcmillió forintos támogatásban részesítette a felnőtt- és az utánpótlás-válogatottat. A gyárlátogatással egybekötött ebédet követően ismét autóba pattantak a játékosok, a cél pedig Balatonfűzfő volt, ahol háromnapos edzőtáborozás vár a tizennyolc kerettagra.

„Mindig szívesen megyünk Balatonfűzfőre – tekintett előre Gór-Nagy Miklós. – Az edzőtábor programjában ráadásul szerepel egy gyalogtúra is, így az sem lesz monoton, a kikapcsolódásra is jut időnk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik