A fáradtság is ellenfél

K. G.K. G.
Vágólapra másolva!
2009.05.14. 22:45
Címkék

Nem indult jól a bajnoki dön tő a Kalo-Méh-Kecskeméti RC számára, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc nyitányán ugyanis meglepően sima vereséget (3:0) szenvedett a Kométa Kaposvár otthonában.

„Nem volt egyszerű túltennünk magunkat a hétfői vereségen, sajnos nagyon rövid idő alatt kaptunk ki – mondta Gyurkó Sándor, a kecskemétiek mestere. – Rendkívül gyáván játszottunk,és nem tudtunk mit kezdeni a kaposváriak remek nyitásaival. Bízom benne, hogy saját termünkben képesek leszünk extra teljesítményt nyújtani. Így sem mi vagyunk az esélyesek, a Kaposvár jobb csapat, ezt nem lehet vitatni. Sajnos kezdőjátékosaink mostanra el is fáradtak, pedig még ezt a néhány találkozót bírniuk kellene. Megpróbáljuk megnehezíteni a somogyiak dolgát.”

Zarka Péter, a kaposváriak edzője a hétfőinél keményebb összecsapásra számít, ám reméli, hogy csapata át tudja menteni hét eleji formáját csütörtökre.

„Az első meccsen öröm volt a pálya szélén állni, a srácok fantasztikusan küzdöttek egymásért. Remélem, nem nyugtatta meg őket a sima győzelem, s megint képesek leszünk úgy játszani, mint hétfőn – mondta Zarka Péter.

A bajnoki döntő második meccse 18 órakor kezdődik a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik