Fájó vereség a végén

K. G.K. G.
Vágólapra másolva!
2009.05.10. 23:25
Címkék

Nem az előzetes terveknek megfelelően sikerült az idei Savaria-kupa a női röplabda-válogatott számára – nem túl acélos teljesítményt nyújtva két vereséget is összeszedett a csapat, csak a magyar korosztályos válogatottat tudta legyőzni a nyitó napon.

„Néha-néha csillant csak fel a jó játék reménye, de ezt leszámítva egyáltalán nem teljesítettünk jól – adott rövid értékelést Ludvig Zsolt szövetségi kapitány. – Januárban az volt a baj, hogy kevés mérkőzést játszottunk, csak a selejtező harmadik meccsére ért össze igazán a társaság, míg most hiába játszunk több találkozót, négy kulcsemberem is hiányzik, így szinte a semmiből kell csapatot építeni. Ennél sokkal jobb játékra lesz szükségünk Horvátországban.”

Talán némi gyógyír lehet a sebekre, hogy a vasárnapi mérkőzésre megérkezett Héjjas Valéria, akire Ludvig Zsolt számít a spliti vb-selejtezőn.

„Két-három hetet kellett volna pihennem márciusban, amikor megsérültem, ám csak másfél hetet hagytam ki. A lábam még most is be szokott dagadni, de mivel klubcsapatomban és a válogatottban is rengeteg volt a sérülés, vállaltam a játékot” – mondta Héjjas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik