Eindhoveni látogatók

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2009.04.14. 23:09
Címkék

Ha a Dzsudzsák Balázs játékjogát 2007 telén a Lokitól több mint 2 millió euróért megvásárló eindhoveniek az első négy hely valamelyikén végeznek az Eredivisie-ben (az alapszakasz utolsó körét, a 34. fordulót május 10-én rendezik), május 13-án Debrecenben lép pályára a 21-szeres holland bajnok. A PSV jelenleg az ötödik helyen áll a bajnokságban, ami szintén fix európai kupaindulást ér, ha a Holland Kupát a PSV-t jelenleg megelőző Heerenveen vagy a Twente nyeri meg. Ha más lesz a befutó, a PSV pedig nem tud előrébb lépni a tabellán, a korábbi BEK-győztes rájátszásra kényszerül, ez esetben a Debrecenbe tervezett összecsapásra a tavasszal nem kerül sor.

„Ezért is szorítunk a PSV-nek, minden rajtuk áll” – szabta szűkre mondandóját a DVSC-TEVA–PSV gálamérkőzéssel kapcsolatosan Szilágyi Sándor, a debreceniek ügyvezetője.

„A gálameccs ötlete Dzsudzsák Balázs átigazolásához köthető – mondta Vörösbaranyi József, a válogatott középpályás menedzsere. – Szilágyi Sándor cégvezető hathatós közreműködésének köszönhetően a találkozó is bekerült a szerződési pontok közé, a hollandok pedig jelezték: ha megússzák a rájátszást, májusban jönnek. A vendégjáték nem csökkentette Dzsudzsák Balázs vételárát, egyfajta pluszról van szó, és a terv a PSV részéről sem ütközött ellenállásba – de természetesen a hollandoknak is voltak kívánságaik. Most nekünk is van: a PSV nyerje meg minden hátralévő meccsét.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik