Elég volt már a videózásból!

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2009.04.02. 08:10
Címkék

Nem sokáig váratott magára az újpesti válasz; miután kedden az MLSZ fegyelmi bizottsága úgy döntött, hogy eljárást indít Rajczi Péter ellen, a lila-fehérek markáns ellenvéleménnyel utasítják vissza a Győri ETO vádjait, s viszszakézből tüzelnek a győriekre.

Noha a múlt hét csütörtöki Újpest–Győr (1–2) Ligakupamérkőzés felvételén jól látszik, hogy az újpestiek csatára eltalálta Vladimir Djordjevics lábát, a Megyeri útiak kétségbe vonják a megmozdulás szándékosságát, és tagadják, hogy Rajczi Péter sérülést okozott.

Sallói István, az Újpest sportigazgatója a klub hivatalos oldalán is leszögezte, felháborítónak tartja, hogy feljelentik a támadójukat.

„A játék mellett a küzdelem is fontos eleme a futballnak” – mondta Sallói István, egyben jelezte: a sajnálatos sérüléseknek egyáltalán nem (elő)feltétele a szándékosság. Fontos leszögezni, hogy Rajczi Péter „akcióját” látta a játékvezető, lefújta az esetet, azonban sem sárga, sem pedig piros lap nem került elő a zsebéből. Az újpestiek szerint a videofelvételekkel megerősített panaszok kivizsgálásának csakis akkor lehet létjogosultsága, ha olyan sportszerűtlenség történik a pályán, amelyet a bíró nem vesz észre. Sallói István arra is emlékeztet, hogy korábban a győriek ugyanúgy egyetértően helyeseltek, amikor többen kezdeményezték a videó alapján történő eltiltások megszüntetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik