Októberig eltiltva

K. G.K. G.
Vágólapra másolva!
2009.03.21. 23:46
Címkék

Az előzetes várakozással ellentétben egyelőre a BSE-FCSM és a TEVA-Gödöllői RC küzdelme tűnik izgalmasabbnak a női elődöntő két párharca közül, hiszen míg itt 1–1-ről várják a csapatok a szombati folytatást, a Betonút-NRK-Nyíregyháza – fővárosi győzelmének köszönhetően – 2–0-s előnybe került a Vasas-Duna Autó Óbudával szemben.

Az első párosításban pénteken is zajlottak az események, de ezúttal a zöldasztal mellett. A Magyar Röplabdaszövetség jogi és fegyelmi bizottsága október 31-ig eltiltotta Hollósy Lászlót, a Gödöllő vezetőedzőjét, aki a két fél első, városmajori „randevúján” kapta meg a sárga után a piros lapot is, s jutott ezzel a kizárás sorsára. Ennek értelmében a tréner az elődöntőben és a további helyosztókon sem ülhet együttese kispadján.

„Tudomásul vettem a döntést, és írásban jeleztem is az illetékeseknek, hogy nem kívánok fellebbezni ellene – mondta Hollósy a fegyelmi tárgyalás után. – Természetesen a csapatomat nem hagyom cserben, mind a budapesti, mind a gödöllői mérkőzésen ott leszek a lelátón. A második találkozó végén kubai légiósaink végre jól játszottak, és nagyon bízom abban, hogy most az egész meccsen képesek lesznek erre a teljesítményre, akkor pedig meglephetjük a BSE-t.”

A másik párharcban a 2–0-ra vezető Nyíregyháza szombaton hazai pályán harcolhatja ki a döntőbe jutást, Ludvig Zsolt azonban figyelmeztetett: a Vasas sohasem adja fel a küzdelmet, így a harmadik összecsapáson is parázs csatára van kilátás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik