Tököli Attila fogadalma

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2009.03.14. 01:47
Címkék

A végeredménytől függetlenül borítékolható, hogy a Paks mestere, Gellei Imre évtizedek múltán is emlékszik majd a Honvéd elleni párharcra. Ami eddig ugyanis csak öt honi trénernek, Garami Józsefnek, Jávor Pálnak, Lakat Károlynak, Kovács Ferencnek és Csank Jánosnak adatott meg, abban a paksiak vezetőedzőjének is része lehet szombaton a Bozsikstadionban: ötszázadszor ülhet élvonalbeli mérkőzésen a kispadon. Vajon milyen meglepetést kap majd a játékosaitól?

„Amikor korábban arról volt szó, hogy valamelyik vezetőnket győzelemmel köszönthetjük a születésnapján, egyszer sem sikerült megszereznünk a három bajnoki pontot – mondta az ünneplés kapcsán a Paks huszonkétszeres válogatott támadója, Tököli Attila. – Ez nem jó előjel,

ugyanakkor érdemes felidézni az őszi, zalaegerszegi meccsünket. Edzőnk, Gellei Imre ismerőse azt mondta, az ötszázadik első osztályú mérkőzése következik, és mert egy egyes döntetlent játszottunk, ő abban a hiszemben állt fel a kispadról a párharc végén, hogy értékes egy ponttal ünnepelhette a jubileumot... Remélem, most, amikor valóban elérkezett ez a csodálatos mérföldkő, ismét lesz lehetősége örülni. Ötszáz találkozón a kispadon ülni bármelyik bajnokságban elismerésre méltó, hát még ha az első osztályról van szó. A számok nem hazudnak: Gellei Imre az egyik legtapasztaltabb honi edző, aki megérdemli, hogy méltóképpen köszöntsük. A feladat nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a Honvéd az edzőváltás óta egyre szervezettebben futballozik, ugyanakkor nem is megoldhatatlan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik