Szerződést ért az önbizalom

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2009.01.29. 23:00
Címkék

Négyéves szerződést kötött a DVSC-TEVA-val Bozsidar Csoszics: a 26 éves balhátvéd egyhetes tesztelést követően írta alá szerződését. Az ifistaként az Ajaxban játszó, majd az Utrecht, a német Uerdingen, a szerb Zseleznik és az orosz Himki szerelését is magára öltő légiós legutóbb a bosnyák bajnok FK Modrica játékosa volt.

„Pusztán a próbajáték alapján nehéz lenne véleményt formálni egy futballistáról, az előélete, a róla érkező hírek is sokat nyomnak a latban a döntéskor – mondta Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere. – Középső és szélső védőként is bevethető, nyerő típusú, jó mentalitású labdarúgó, ez viszonylag gyorsan kiderült róla. A szélen próbáltuk ki mérkőzésen, de az edzéseken középre küldtük, ott is hallatta a hangját, ami azt sugallja, hogy adott esetben képes a védelmet irányítani.”

Mivel a közelmúltban a Bristol City által tesztelt Leandro a jelek szerint a tavasszal is a DVSC tagja lesz, a klubmenedzser szerint kevés az esélye, hogy még egy, a bal oldalon számításba vehető játékost igazol a listavezető, amely már el is köszönt a szerdai, Nyíregyháza elleni (1–1) edzőmérkőzésen egy félidőt kapó brazil Juninho Quintinától, honfitársa, Lirodiou Goncalves ügye azonban még nem zárult le. Vasárnapig dől el a szintén a Szpari ellen bemutatkozó szerb utánpótlás-válogatott belső védő, Dusan Brkovics, valamint a kapusok, a horvát Nikola Schreng és a szlovákiai Kiss Dániel jövője. A nem uniós állampolgárok esetében a menedzsmentet a határidő is szorítja az „ítéletet” illetően, a csapat ugyanis hétfőn tíznapos törökországi edzőtáborba utazik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik