Nemet mondott a Vicenza

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2009.01.29. 23:00
Címkék

Egy játékos jött Olaszországból a Megyeri útra, egy pedig elment.

Ezen a héten a második ligás Vicenzánál edzett Korcsmár Zsolt. A fiatal védő több edzésen és egy mérkőzésen is részt vett, ám végül nem lett a piros-fehér klub játékosa. Az együttesnek mindenképpen belső védőt kell igazolnia, ám úgy döntöttek, hogy nem Korcsmár Zsolttal pótolják a hiányt. Az elmúlt napokban kiderült, hogy más típusú hátvédet keres a Vicenza, mint az Újpest U20-as válogatott labdarúgója.

A védő így egyelőre a lila-fehérekkel készül, ám a nemzetközi átigazolási időszak hétfőig tart, így ha biztató ajánlat érkezik, még az is megeshet, hogy nem a Megyeri úton folytatja pályafutását.

„Nem akarok én mindenáron elmenni Újpestről – mondta Korcsmár Zsolt. – Nem viselt meg különösebben, hogy végül nem szerződtetett a Vicenza. A klub vezetőinek olyan játékos kell, akit azonnal csapatba tudnak állítani, én a bokasérülésem miatt még nem vagyok tökéletes állapotban. Van egy kis lemaradásom, ezt én is tudom, vagyis időbe telne, amíg utolérem a többieket. Mindenesetre úgy váltunk el, hogy a nyáron esetleg ismét beszélgetünk. Az a legfontosabb, hogy jó állapotban vagyok, nem fáj a lábam, így természetesen bizakodok a jövőt illetően.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy péntek délután Korcsmár Zsolt pályára lép-e Lindabrunnban az FC Magna Wiener Neustadt elleni edzőmérkőzésen. Az azonban biztos, hogy a fiatal Üveges Szabolcs nyárig már nem játszik az Újpestben. A lila-fehérek tehetséges középpályása az olasz második vonalban a feljutásért küzdő Parma labdarúgója lesz, vélhetően a második csapatban szerepel majd. A 17 éves játékost fél évre adta kölcsön az Újpest. Ezzel – az angol Wolverhamptonba szerződő Simon Krisztián és a holland Heerenveenbe igazoló Urbányi Kristóf után – ő a harmadik újpesti utánpótlás-játékos, aki a tavasszal légiósként bizonyíthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik